Abramovici neagă că ar fi cerut bani de la prieteni ca să-și poată menține stilul de viață. Familia Rothschild ar fi fost contactată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Roman Abramovici, otrăvit cu o toxină în doză mică, doar pentru a-l speria. „Un avertisment de a nu trăda Kremlinul” / Foto: Captură video Youtube TRT World
Roman Abramovici, otrăvit cu o toxină în doză mică, doar pentru a-l speria. „Un avertisment de a nu trăda Kremlinul” / Foto: Captură video Youtube TRT World
Roman Abramovici a negat că și-a implorat prietenii de la Hollywood și Wall Street milioane pentru a-și menține imperiul de afaceri pe linia de plutire.

Un purtător de cuvânt al miliardarului Abramovici a făcut declarația după ce au apărut rapoarte în SUA care susțin că proprietarul clubului de fotbal Chelsea a cerut împrumuturi de până la 765.000 de lire sterline de la o rețea de asociați.

Afirmațiile au fost publicate pentru prima dată de instituția media Page Six. Purtătorul de cuvânt al domnului Abramovici a negat că există vreun adevăr în raport și a spus că nu au fost contactați pentru comentarii.

Un reprezentant al lui Abramovici a spus că „nu a vorbit și nici nu a cerut fonduri de la acești indivizi”, potrivit Metro.

Ei au adăugat: „Am contactat publicația Page Six, deoarece nu a intrat nimeni în legătură cu noi înainte de publicare”.

Se presupunea că regizorul de la Hollywood Brett Ratner, faimos pentru trilogia „Rush Hour”, a fost printre cei solicitați de Abramovici. De asemenea, miliardarul rus ar fi abordat familia Rothschild.

Surse apropiate de Abramovici ar fi declarat că miliardarul nu mai poate plăti salariile personalului

O sursă a declarat pentru Page Six: „Roman le cere unora dintre cei mai apropiați prieteni ai săi puternici să-i împrumute un milion de dolari.”

„Spune că nu a ratat niciodată plata pentru personalul său, care este de 750.000 de dolari pe săptămână, și cu bunurile înghețate, nu își poate plăti oamenii.”

„A contactat producătorul și regizorul de la Hollywood, Brett Ratner, și familia Rothschild, printre mulți alții, pentru bani, dar – deși sunt buni prieteni cu Roman – nu au fost de acord să-i dea bani, pentru că fie nu au suficient numerar lichid sau, mai degrabă, nu este clar care sunt repercusiunile conform dreptului internațional”.

În Marea Britanie, oligarhul și familia sa au adunat o colecție de proprietăți în valoare de peste 250 de milioane de lire sterline, alături de clubul Chelsea, care este în prezent la vânzare.

Valoarea sa netă actuală este estimată la aproximativ 10,7 miliarde de lire sterline, potrivit Forbes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel