Abramovich a găsit cumpărător pentru Chelsea: 90% şanse ca afacerea să se concretizeze
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto de Jorono de la Pixabay
Foto de Jorono de la Pixabay
Roman Abramovich ar fi găsit un cumpărător pentru Chelsea Londra. Anunţul a fost făcut chiar de miliardarul care ar putea deveni noul patron al clubului. 

Muhsin Bayrak este liderul Tribului Mutki din Bitdlis, care este una dintre cele mai puternice și influente familii din Turcia. De asemenea, Bayrak este președintele companiei AB Group Holding, care se ocupă cu tranzacțiile cu cryptomonede, turism, construcții și sectoare energetice.

”Am ajuns într-un anumit punct. Departamentul nostru legislativ și cel financiar vor demara joi discuțiile cu londonezii.

Lumea vorbește mult, negocierile au progresat, toți sunt de părere că sunt șanse de 90% ca afacerea să se concretizeze. Abramovich este de aceeași părere. Nu pot să spun suma. Trebuie să gestionăm foarte bine acest proces sau vom avea de pierdut.

Nu am spus noi că vom plăti două miliarde și jumătate pentru Chelsea. Oferta noastră este mai mică, pot să spun măcar asta”, a declarat Muhsin Bayrak, conform Digisport.ro.

Clubul a fost oferit unui afacerist elveţian, dar suma e prea mare

Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, a dezvăluit că Abramovich i-a propus să devină patronul lui Chelsea. Omul de afaceri a declarat că deocamdată prețul cerut de oligarhul rus este prea mare, chiar dacă nu a avansat o sumă exactă, dar având în vedere datoria clubului englez către Roman Abramovich, nu poate fi mai mic de două miliarde de lire sterline, aproximativ 2,4 miliarde de euro.

”Abramovich este unul dintre cei mai apropiați sfătuitori și prieteni ai lui Putin. La fel ca ceilalți oligarhi, a intrat în panică. Abramovich încearcă să-și vândă toate proprietățile din Anglia și vrea să scape de Chelsea rapid. Eu și alte trei persoane am primit o ofertă marți pentru a cumpăra Chelsea.

Trebuie să aștept patru-cinci zile. Abramovich cere mult prea mult în acest moment. Știți, Chelsea îi datorează două miliarde de lire sterline. Dar Chelsea nu are bani, asta înseamnă că cine va cumpăra clubul va trebui să-i plătească datoria către Abramovich.

Astăzi, nu știm exact care este prețul de vânzare. Pot doar să-mi imaginez că voi avea nevoie de parteneri, dar acum trebuie să analizez condițiile generale. Tot ce pot să spun este că nu voi face un lucru ca acesta singur. Dacă voi cumpăra Chelsea, o voi face alături de alți șase sau șapte investitori”, a spus Hansjorg Wyss.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel