Aborda eleve pentru videochat, în parcarea unui liceu din Iaşi. Bărbatul a fost arestat
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Jandarmeria Română
Foto: Jandarmeria Română
Bărbat prins de jandarmi în timp ce împărţea pliante pentru videochat elevelor unui liceu din Iași.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost prins de jandarmi în timp ce aborda elevele unui liceu, împărțindu-le pliante pentru promovarea unui studio de videochat. Totodată, individul se afla însoțit de doi câini periculoși, unul dintre aceștia fiind lipsit de botniță.

Potrivit Jandarmeriei Române, un echipaj aflat în patrulare în zona liceului a observat bărbatul într-o parcare din apropiere, având în lesă cei doi câini. Apropiindu-se de el, jandarmii au constatat că acesta încerca să abordeze elevele și să le ofere pliante de promovare a videochatului.

După identificarea bărbatului în vârstă de 38 de ani, în sistemul E-DAC, s-a constatat o semnalare, motiv pentru care acesta a fost condus la Poliție pentru cercetări suplimentare.

În urma unui control corporal preventiv, asupra lui s-a găsit o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanță vegetală de culoare brun-verzuie. În consecință, pe numele său au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de substanțe cu efect psihoactiv.

De asemenea, individul a primit o sancțiune contravențională pentru nerespectarea legislației privind regimul câinilor periculoși, unul dintre aceștia fiind lipsit de botniță.

”Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona unui liceu din Iaşi a observat, într-o parcare din apropiere un bărbat care avea în lesă doi câini periculoşi, unul dintre ei neavând botniţă. Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au observat că acesta aborda pe stradă elevele liceului, împărţindu-le pliante de promovare a unui studio de videochat.

De asemenea, în urma controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsită o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanţă vegetală de culoare brun-verzuie.  Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de substanţe cu efect psihoactiv, fiindu-i aplicată şi sancţiunea contravenţională pentru nerespectarea legislaţiei privind regimul câinilor periculoşi”, a arătat, marţi, Jandarmeria Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel