Abonații Netflix au înnebunit cu acest serial. A depășit toate titlurile
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sursa: Netflix
Sursa: Netflix
Netflix a anunțat unul dintre cele mai virale show-uri de la începutul anului.

Netflix a anunțat unul dintre cele mai virale show-uri de la începutul anului, conform The Verge. „Regele Tigrilor" a egalat recordul deținut de cel de-al treilea sezon al „Stranger Things", fiind în topul celor mai vizionate seriale de pe platformă.

Într-o scrisoare pentru acționarii săi, Netflix notează că „Regele Tigrilor" a fost vizionat în 64 de milioane de locuințe în primele patru săptămâni de la lansare. Numărul este același ca în cazul sezonului 3 din „Stranger Things", care a devenit unul dintre cele mai vizionate titluri pe Netflix, în octombrie 2019.

Bineînțeles, „The Witcher" a reușit să atragă 76 de milioane de cămine, însă marketingul pentru această serie a fost uriaș, iar brandul „The Witcher" avea deja mulți fani.

Popularitatea nu este o surpriză

Cu toate că cifrele înregistrate de „Regele Tigrilor" sunt impresionante, nu sunt chiar o surpriză. Serialul a devenit instant o memă, iar Instagram, Twitter și TikTok s-au adaptat rapid cu glume și tributuri față de show.

Emisiunile de tip „reality show" și docu-seriile precum „Regele Tigrilor" și „Dragoste pe nevăzute" sunt două zone în care Netflix continuă să vadă creștere, iar serviciul de streaming va investi în continuare în acest tip de produse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel