Abba, anunț pentru fani, după o pauză de 39 de ani
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Abba vine cu una dintre cele mai bune vești pentru fani. După o pauză de 39 de ani, suedezii au anunțat că revin.

Abba a lansat, joi dimineața site-ul Abba Voyage, destinat fanilor care așteaptă cu nerăbdare primul proiect muzical, după pauza de 39 de ani.

Pe pagina Abba Voyage, fanii sunt rugați să se înregistreze virtual pentru a putea asista la un turneu virtual cu holograme, anunțat inițial pentru anul 2016, notează BBC.

Se așteaptă ca trupa să lanseze cinci piese noi, ce vor fi ascultate în premieră în timpul turneului virtual.

În timpul tunerului virtual se așteaptă să fie interpretate și piese celebre precum Mama Mia, Dancing Quees sau Waterloo, melodia cu care trupa a câștigat Eurovisionul în 1974.

Agnetha Faltskog, Anna-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus și Benny Andersson s-au reunit pentru prima dată în studio în 2018, atunci când au anunțat că vor înregistra o serie de piese noi.

Pe site-ul Abba Voiyage, data de 2 septembrie este indicată ca dată de lansare a proiectului, iar fanii se așteaptă ca melodiile I Still Have Faith In You și Don’t Shut Me Down să fie printre lansările toamnei.

Trupa s-a înființat în Suedia, în 1972, iar hiturile au ajuns rapid la sufletele oamenilor, fiind o legendă chiar și după 39 de ani de pauză, potrivit b1tv.ro.

La nivel mondial, cei patru artiști au vândut peste 400 de milioane de albume, iar hitul Mama Mia a stat la baza fimului cu același nume, la acel moment Abba furnizând întreaga coloană sonoră a peliculei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel