A ucis două femei și a abuzat sute de trupuri neînsuflețite. Cazul din Kent care a șocat Marea Britanie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Poliția Kent
Sursă foto: Poliția Kent
Un fost angajat al unui spital britanic a ucis două femei și a abuzat trupurile neînsuflețite a multor altora. 

Un fost angajat al unui spital britanic, care a ucis două femei și s-a folosit de funcția sa pentru a intra camera mortuară a unității spitalicești, pentru a abuza peste 100 de cadavre, a fost închis pe viață. Părinții și partenerii îndurerați au oferit mărturii îngrozitoare despre angoasa care pe individul a provocat-o, relatează The Guardian. 

David Fuller, în vârstă de 67 de ani, a pledat vinovat luna trecută pentru uciderea a două femei în 1987 în Kent, schimbându-și pledoaria la jumătatea procesului. Pronunțând miercuri sentința pe viață în cadrul Curții de Justiție din Maidstone, judecătoarea, Cheema-Grubb, a declarat că Fuller nu va fi eliberat vreodată, din cauza infracțiunilor sale extrem de grave. 

Închisoare pe viață pentru crimele comise fără drept de eliberare

Judecătoarea a mai spus că trebuie să condamne în conformitate cu acele legi și proceduri de la momentul crimelor și a specificat că intenția ei este ca Fuller să își petreacă restul zilelor în închisoare: „Sentința pe care sunt pe cale să o emit înseamnă că veți petrece fiecare zi din restul vieții în închisoare. Pentru uciderea lui Wendy Knell, ești condamnat la închisoare pe viață, iar dispozițiile de eliberare nu se vor aplica. Pentru uciderea lui Caroline Pierce ești condamnat la închisoare pe viață, iar dispozițiile de eliberare nu se vor aplica”. 

„Am luat în considerare fiecare dintre celelalte infracțiuni pe care le-ați comis în impunerea pedepsei și pedeapsa de 12 ani de închisoare la care se ridică acele sancțiuni determinate vor fi executate concomitent cu pedepsele pe viață”.

Cu asta, judecătorul a ordonat ca Fuller să fie trimis în celulă.

Crimele au fost comise în urmă cu 34 de ani

Fuller le-a ucis pe Wendy Knell, în vârstă de 25 de ani, și pe Caroline Pierce, în vârstă de 20 de ani, în două atacuri separate în Tunbridge Wells în 1987.

O nouă analiză a probelor ADN vechi de zeci de ani a determinat poliția să-i percheziționeze casa anul trecut, unde au găsit și o colecție șocantă de imagini cu el abuzând femei moarte. Când casa lui a fost percheziţionată, poliţia a descoperit 4 milioane de imagini în care erau ilustrate fapte ce pot fi catalogate drept abuz sexual. Cele mai multe au fost descărcate de pe internet, dar Fuller se înregistrase și el însuși abuzând zeci de cadavre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel