A suferit în epoca lui Boc. Nicolae Beg: ”Singura comună cu primar PSD din județ”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Emil Boc
Emil Boc
Lucrările edilitare atât de importante pentru o comunitate pot fi oprite din diverse motive. Primarul comunei cărășene Marga, Nicolae Beg, a pățit-o cu guvernul Boc.

”Cea mai mare problemă pe care eu am avut-o și o am în continuare și de care acuma sper să scap de ea este canalizarea. Ea a fost licitată în 2007, începută în 2008 și... oprită. S-au executat 4%, după care n-a mai făcut nimeni nimic” ne-a precizat primarul comunei Marga.

Următoarele lucrări ar fi urmat a fi demarate în 2013. De ce au fost, însă, oprite lucrările în 2008 ne spune primarul:

Din cauza guvernului Boc care era cu PDL-ul, iar noi eram singura comună PSD-istă de pe Valea Bistrei. Atunci se alocau banii direct la județ, la Consiliile Județene, și acestea repartizau banii. Nu ne veneau cum ne vin acuma pe contracte. Apoi, în 2013, am semnat contractul cu Ministerul Dezvoltării, în perioada cnd era ministru domnul Dragnea, dar urma să facem reactualizarea prețurilor cu indicii de inflație. trebuia să primim în jur de 850.000 de lei. Am finalizat lucrarea și am rămas datori la firma respectivă. (...) Ni s-au promis bani în 2020” a mai spus Nicolae Beg.

Cum pot fi rezolvate micile probleme ale comunităților locale prin împrumuturi și garanții puteți afla din interviul de mai jos:

VIDEO

Vezi și: Comuna Marga, munții Poiana Mărului. Primarul Beg: ”O zonă minunată pentru agroturism”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel