A primit un buletin de vot care era ștampilat cu „Anulat”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un incident a avut loc duminică dimineață la o secție de votare din Brăila, unde un alegător a primit un buletin de vot pe care era aplicată ștampila „Anulat”.

Potrivit IPJ Brăila, o persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată ștampila de vot, scrie Mediafax. În urma verificărilor făcute, a rezultat faptul că respectivul buletin de vot a fost distribuit dintr-o eroare, acesta având aplicată ștampila „Anulat”. Potrivit polițiștilor, ulterior, alegătorului i-a fost înmânat un nou buletin de vot.

IPJ Brăila anunță că 105 poliţişti, 80 de jandarmi, 22 de reprezentanţi ai ISU, 57 polițiști de frontieră și 6 de la alte structuri vor asigura paza şi protecţia celor 282 secţii de votare ce s-au constituit pe raza judeţului Brăila.

De asemenea, alți 142 de polițiști vor asigura măsuri de ordine și liniște publică. La nivelul județului sunt constituite 216 echipe de intervenție, formate din angajați ai structurilor M.A.I., capabile să intervină în cel mai scurt timp dacă situația o impune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel