A primit DOI ANI de închisoare cu suspendare pentru 100 de lei puși în dosarul de pensionare
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto dcnews
foto dcnews
Un bărbat din județul Alba, care a pus 100 de lei în dosarul de pensionare depus la Casa de Pensii Alba, a fost condamnat pentru dare de mită. 

Bărbatul a dat acei 100 de lei funcționarei care a primit dosarul de pensionare, care a sesizat încercarea de dare de mită. Bărbatul a fost apoi filat audio-video și prins în flagrant în timp ce primea banii înapoi. 

Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Câmpeni, care a ajuns în această situație la sfaturile unui prieten, care i-a spus că astfel dosarul de pensionare va fi soluționat mai repede. 

La aproape doi ani de la filaj, judecătorii Tribunalului Alba, pentru o mită de 100 de lei, l-au condamnat pe bărbat la 2 ani de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității, conform alba24.ro. De asemenea, au confiscat bancnota de 100 de lei și l-au obligat să plătească 1000 de lei cu titlul cheltuieli de judecată.

Decizia judecătorilor din 26 ianuarie 2021 a fost atacată de bărbat, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, unde magistrații vor da o decizie definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel