A plouat cu bani pe autostradă. Jefuitorii au împrăștiat bancnotele furate (VIDEO)
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Eyestetix Studio)
Sursă foto: Unsplash (Eyestetix Studio)
A plouat cu bani pe o autostradă, într-o urmărire ca în filme între poliție și jeuitori. 

O spargere dintr-un magazin s-a încheiat cu o urmărire ca în filme și bani aruncați pe o autostradă din Chile. Potrivit presei locale citate de BBC, presupușii hoți au încercat să fure aproape 10 milioane de pesos chilieni (10.300 de dolari). Banii au fost recuperați de poliție și șase persoane au fost arestate.

Vezi AICI filmul urmăririi: 

Potrivit informațiilor, tâlhari din orașul Pudahuel au jefuit o sală de jocuri de noroc și au furat banii după ce au amenințat un angajat cu o armă de foc și au fugit de la fața locului. Dar la scurt timp după ce poliția orașului a primit apelul despre atac, au plecat în urmărirea hoților. Polițiștii au urmărit apoi un Chevrolet albastru pe diferite rute, care, în cele din urmă, i-au condus pe hoți pe autostrada de pe Coasta de Nord, se arată în rapoarte. Odată ajunși pe autostradă, tâlharii au creat o scenă demnă de filmele de la Hollywood, în timp ce aruncau geanta cu banii furați, iar bancnotele curgeau pe drumul intens circulat.

Câțiva trecători norocoși au reușit să pună mâna pe niște bancnote până când poliția a oprit traficul pentru a colecta banii întinși pe drum. Potrivit BBC, hoții au încercat să fure 10 milioane de pesos chilieni, sau 10.300 de dolari, în timp ce Skynews a raportat că a fost furată o sumă în valoare de 60.000 de dolari. Banii au fost recuperați ulterior de poliție și șase persoane au fost arestate.

Mulți cred că hoții devin din ce în ce mai îndrăzneți în Chile, deoarece atacurile asupra afacerilor și proprietăților care practică jocuri de noroc sunt în creștere. Acest lucru i-a determinat pe proprietarii afacerilor să ceară o prezență mai puternică a poliției. În mai, un șofer al grupului de escortă al președintelui chilian, Gabriel Boric, a fost împușcat în Santiago de un grup de oameni care i-au furat vehiculul guvernamental.

Un copil de 12 ani din Dolj a plecat „la plimbare“ cu mașina părinților

Un copil în vârstă de 12 ani, din comuna Amărăștii de Jos, județul Dolj, este cercetat penal de către polițiști, după ce, marți dimineața, a fost prins la volanul mașinii furate de la părinții săi.

Polițiștii efectuau o acțiune pe raza satului Ocolna, din comuna Amărăștii de Jos, marți dimineața.

Au făcut semnal de oprire a unei mașini și, întrucât șoferul nu a oprit, agenții au urmărit autoturismul pe mai multe străzi din localitate, iar după aproximativ un kilometru șoferul a cedat.

La volanul autoturismului a fost legitimat un minor, de 12 ani, din comuna Amărăștii de Jos.

„Acesta este bănuit că a sustras autoturismul părinților, fără știrea acestora. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu. Vezi articolul integral AICI

Inconştienţă la volan: Adolescent din Buzău, prins de poliţişti conducând cu 135 km pe oră

Un minor, în vârstă de 16 ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul cu 135 km/h pe raza municipiului Buzău, fără a deţine permis de conducere, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău.

Potrivit sursei citate, acesta s-ar fi urcat la volan fără încuviinţarea proprietarului autovehiculului. Află mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel