A murit un mare artist. Cabral, îndurerat: Sper să fii mai bine acolo
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cabral, implicat într-un accident rutier
Cabral, implicat într-un accident rutier
Cabral Iback este în doliu după ce bunul său prieten, marele fotograf Dan Beșliu a murit. Prezentatorul de televiziune a făcut anunțul cutremurător prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Dan Beșliu s-a dus să tragă rafale undeva în altă parte. Este incredibil cum trec secundele pe lângă noi, cum ajungem să lucrăm ani la rând cu oameni, să ne apropiem, să zâmbim de fiecare data când avem ceva de făcut împreună… pentru că apoi să trebuiască să ne obișnuim cu gândul că ei nu mai sunt aici cu noi. Cum era Dan? Un om mișto, vesel și miștocar…Asta e unul dintre mesajele primite de la el, acum ceva vreme: „Ce faci față, te măriți și nu mă chemi să-ți fac poze la nuntă?” „Sper să fii mai bine acolo unde ești acum, omule. Odihnește-te în pace!”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

(w670)

Dan Beșliu avea 23 de ani de experiență ca fotograf, fondator al agenției Freelancer, agenţie foto specializată în motorsport şi automotive. Din 2011 organiza programe de educație vizuală pentru tineri și tabere de fotografie pentru copii, informează libertatea.ro.

Pentru Cabral, Beșliu este cel de-al doilea prieten pe care îl pierde. Alex Chelba este un alt prieten de-al vedetei, care a murit în tragicul incendiu de la Colectiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel