A murit senatorul USR Cristian Viașu. Avea doar 45 de ani. Update - Dan Barna, prima reacţie
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 21 ian, 11:53
WhatsApp
Sursa: Pexels
Cosmin-Cristian Viaşu, senator USR de Sălaj, a murit la vârsta de doar 45 de ani.

UPDATE: "Colegul meu, senatorul USR de Sălaj Cosmin Cristian Viașu, un om de o integritate și o decență extraordinară a încetat din viață la doar 45 de ani. O pierdere uriașă pentru pentru toți cei care l-am cunoscut și respectat.

Condoleanțe membrilor familiei și colegilor din filiala Sălaj. Sper să găsească cât mai curând puterea de a trece peste această grea încercare

Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a scris Dan Barna pe Facebook. 

„Anunțăm cu tristețe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viașu a încetat din viață, în urma unei lungi suferințe”, transmite, vineri, USR.

G Ad:

Cristian Viașu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum și în Comisia pentru cultură şi media.

„A fost un politician pentru care dialogul și consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei și sperăm că, în aceste clipe grele, cei apropiați vor găsi puterea de a trece împreună peste acest moment de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, potrivit comunicatului de presă.

Cristian Viașu avea 45 de ani și era căsătorit, scrie Mediafax.

La începutul anului, doliu şi un UDMR. A murit Attila Kelemen 

Fostul lider al UDMR Mureş şi deputat în cinci legislaturi în Parlamentul României, Attila Béla Ladislau Kelemen, s-a stins din viaţă, a anunţat Asociaţia Chinologică Mureş, al cărei preşedinte de onoare era.

"Cu mare regret vă înştiinţez că azi ne-a părăsit domnul dr. Kelemen Atilla-Béla, preşedinte de onoare şi membru fondator al Asociaţiei Chinologice Mureş. Ne vei lipsi, Ata", anunţat preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt pe Facebook, pe 8 ianuarie.

Attila Béla Ladislau Kelemen, în vârstă de 73 de ani, a avut cinci mandate de deputat în Parlamentul României, până în anul 2016. În perioada 1996-2004 a fost liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor. A fost preşedinte şi vicepreşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor. În 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană, a fost europarlamentar.

Attila Kelemen era arbitru internaţional în cadrul Federaţiei Chinologice Internaţionale. A fost vicepreşedinte în Colegiul Medicilor Veterinari din România, vicepreşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi membru în JokeyClub România, potrivit Agerpres.

A murit şi consilierul Popa ”Pistol”, unul dintre cei mai atipici politicieni

Unul dintre cei mai atipici politicieni din Alba, Pavel Popa, supranumit Pistol, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, potrivit alba24.ro. Timp de foarte mulți ani, a fost consilier local din partea cartierului Oarda în Consiliul Local Alba Iulia, Din această poziție a încercat permanent să îi ajute pe oamenii din comunitate sa. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro