Data publicării:

A murit mama Laurei Cosoi

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Laura Cosoi, Facebook
foto: Laura Cosoi, Facebook
Ligia Cosoi, mama Laurei Cosoi, s-a stins din viață în această dimineață.

Actrița Laura Cosoi trece prin momente grele. Vestea pe care a dat-o chiar ea în mediul online în dimineața zilei de 19 decembrie i-a întristat pe mulți. Mama ei a încetat din viață. Cele două erau foarte apropiate, drept pentru care artista suferă enorm.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră ”, a fost mesajul publicat de Laura Cosoiu, în mediul online.

                                                               

La aflarea veștii, admiratorii Laurei Cosoi i-au inundat cronologia cu mesaje de încurajare. Pe toate conturile ei online au curs mesaje sincere de condoleanțe și încurajări.

Legătură specială

„Mama, ce cuvânt poate fi mai plin de însemnătate ca acesta, pe lume?! Dragă mamă, îți mulțumim pentru iubire, bunătate, încredere, prietenie, comunicare, îmbrățișări, lecții, empatie, puterea și seninătatea de care ai dat dovada de-a lungul vieții. Te iubim, dincolo de tot și toate! Mămica noastră dragă și bună!”, declara Laura Cosoi, la începutul acestui an.

Lovitura este cu atât mai grea cu cât tatăl acesteia s-a stins și el din viață în urmă cu trei ani, după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Deși a trecut ceva timp de atunci, la începutul anului Laura Cosoi declara că nu a reușit să treacă peste moartea tatălui și că încă o afectează. „Întotdeauna spun că tata mi-a lăsat moștenire credința în Dumnezeu și obiceiul de a merge la biserică și ochii albaștri. Astea două elemente sunt cele pe care, se pare, le moștenesc de la el. Da, tatăl meu a fost un tată… Se spune că fetele își aleg modelul soțului după tatăl lor, dar la mine chiar s-a potrivit" mărturisea artista cu ceva timp în urmă, potrivit cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel