A MURIT la doar 34 de ani. Monica Pop, ȘOCATĂ de veste: "Veți plăti! M-a impresionat îngrozitor!"
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 07 iun 2020, 15:29
WhatsApp
Un tânăr de 34 de ani a murit la Spitalul Pantelimon, din București, după ce a trebuit să aștepte să i se facă un test anti-Covid. Se pare că bărbatul a făcut infarct. Medicul Monica Pop a reacționat. 

"Este o tragedie fără seamă, m-a impresionat îngrozitor! Din păcate, nu este singurul caz, sunt foarte multe cu pierderi de vieți. Iar cu agravarea bolilor cronice, nici nu mai discutăm. Suportăm consecințe extrem de grave! Înainte de pandemia asta, în România, erau cam un milion de programări pe zi. Gândiți-vă că erau cinci milioane de programări într-o săptămână. Două luni de zile, nu s-a lucrat, din ordinele celor care au gestionat această situație. Spitalele au lucrat doar urgențele, au fost interzise inclusiv consultațiile.

Au fost niște greșeli severe, serioase, în strategia sanitară, acum culegem ce-am semănat. Acești oameni își cer dreptul la sănătate, acești oameni au plătit pentru a li se asigura sănătatea, acum li s-a luat acest drept. Acum, spitalele sunt foarte aglomerate, nu știu cum o să putem face față numărului foarte mare de pacienți", a declarat Monica Pop la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?