A murit jurnalistul Horia Dumitraș. ”Râsul tău va răsuna în negura timpului, iar ochii tăi blânzi vor străpunge uitarea”
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 05 noi 2021 / 16:58
WhatsApp
A murit jurnalistul Horia Dumitraș/ foto Facebook
A murit jurnalistul Horia Dumitraș. Familia a transmis un mesaj răvășitor. 

Jurnalistul bihorean Horia Dumitraș a murit, joi, 4 noiembrie 2021, la câteva zile de la infectarea cu SARS-CoV-2. El a fost internat pe secția ATI COVID, dar virusul l-a răpus rapid. Horia Dumitraş avea comorbidităţi şi nu era vaccinat anti-Covid, conform presei locale. Jurnalistul avea 52 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. 

”Un elogiu adus ție, iubirii vieților noastre,Un grăunte de praf de stele, aruncat în ancora timpului a prins loc, gravitând în jurul altor grăunți de praf de stele, și s-a decis că e acasă. După ce rostul lui s-a terminat, a decis că e timpul sa devină un luceafăr. Mereu strălucitor pe cerul plin de stele, făcând parte dintr-o galaxie care l-a ales să ii fie casă. De la florile de piatră, la inima ta pură, de la iubirea pe care o porți oamenilor, iubirea ta față de artă, dorința de a ajuta, la fiul, fratele, soțul, tatăl extraordinar. Te vom vedea în fiecare răsărit și asfințit. În fiecare ploaie și arșiță. Toate anotimpurile îți vor purta chipul sfânt.

Râsul tău va răsuna în negura timpului, iar ochii tăi blânzi vor străpunge uitarea. Ești etern, trăiești în noi, trăiești în toți oamenii pe care i-ai ajutat, în familia ta, în prietenii tăi. Te-ai transformat în tot. Ai fost creat din iubire, ai răspândit iubire, iar acum ai devenit iubirea. Iubirea nu se vede, nu e palpabilă, trăiește în noi, în fiecare. A existat de la început și va fi aici până la sfârșitul timpurilor. Transcende văzduhul. Iubirea nu are timp. Iubirea e nemuritoare. Nimic ce străpunge cerul, timpul, durerea, lacrimile nu o pot omorî, ea este eternă. Iar tu, tatăl meu drag în Iubirea noastră și a ta, Iubirea față de Dumnezeu și a oamenilor, ai devenit nemuritor.

Trecutul îți aparține, prezentul e plin de durere, iar viitorul e etern. Până când ne vom regăsi în negura timpului și vom fi din nou toți acasă, nu îți vom spune adio, îți vom spune pe mai târziu. Cu durere în suflet, familia anunță trecerea la cele veșnice a soțului, tatălui, fiului, fratelui și omului Horia Claudiu Dumitraș.

G Ad:

Îi putem fi alături la slujba de Priveghere care va avea loc astăzi, 05.11.2021, începând cu orele 19:00, iar drumul său către stele va fi încununat de slujba de Înmormântare care va începe mâine, 06.11.2021, de la orele 14:00” este mesajul postat pe pagina de Facebook a jurnalistului Horia Dumitraș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro