Data publicării:

A murit Grigore Comănescu, unul dintre cei mai bogați români

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
A murit Grigore Comănescu, unul dintre cei mai bogați români
A murit Grigore Comănescu, unul dintre cei mai bogați români
Omul de afaceri constănțean Grigore Comănescu a murit la vârsta de 65 de ani. Grigore Comănescu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din țară, cu afaceri în diverse domenii. 

Acesta controla societățile  Asfalt Dobrogea SRL, Comprest Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Somaco Construct SRL. Firmele sale au ca obiect producția de asfalt, extracția de piatră, dar și turism și imobiliare.

Grigore Comănescu este proprietarul carierei de granit de la Sibioara, județul Constanța, a  complexului Verona, dintre Mamaia și Năvodari, dar și a unui hotel din Năvodari.

Printre lucrările mai importante derulate de firmele lui Comănescu se numără amenajarea bazei NATO de la Mihail Kogălniceanu, prin Comprest Util, extinderea digului de larg al Portului Constanța, extinderea plajelor turistice din Constanța. De-a lungul timpului, firmele din grup au fost premiate de Camera de Comerț, scrie Replica.

În 2021, omul de afaceri se afla pe locul 224 din Topul Capital, cu o avere de 31-33 de milioane de euro.  

,,Cu inimile îndoliate, familia anunță mutarea la cele veșnice, pe 11 aprilie, a celui care a fost Grigore Comănescu, tată, soț, bunic model. Cei care doresc să își ia rămas bun sunt așteptați astăzi, 12 aprilie, la casa mortuară din incinta cimitirului Municipal din Constanța, de la ora 19.00. Slujba de înmormântare va fi săvârșită mâine, 13 aprilie, începând cu ora 13.00, la biserica din Sibioara, ctitorită de familie. Bunul Dumnezeu să vă primească rugăciunile și să-l odihnească în rândurile drepților!”, au transmis rudele omului de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel