„A murit” - FAKE NEWS: Așa ceva nu am mai pomenit!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Pe Internet oricine poate publica orice, motiv pentru care apar tot mai des în mediul online și știri false (Fake News).

La final de an, apăruse o știre conform căreia Jean de la Craiova a murit. A făcut înconjurul internetului în România. „Jeane, te pupăm, să fii sănătos alături de familia ta frumoasă! Pe un site unii scriu deja că ai murit!!! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, Jane” - e unul dintre mesajele publicate pe Facebook.

După ce s-a anunțat că a murit într-un accident de maşină, reacția lui Jean de la Craiova a fost promptă: „Bună, dragii mei! Știrea despre mine care circulă pe facebook este falsă.. nu am murit, sunt bine, sănătos, mulțumesc lui Dumnezeu. Am rugămintea la voi să nu mai distribuiți acel link. Sărbători fericite și un an nou mai bun!! Vă pupă Jean".

Astfel de „știri” sunt frecvente. Amintim că, anul trecut, Benone Sinulescu, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară românească, a trăit un șoc după ce a aflat din presă că a murit. Artistul a spus că este pentru a patra sau a cincea oară când apare o astfel de informație despre el.  

„Doamne, au înnebunit ăștia! Cum să îi descoperim pe ăștia? Doamne, eu așa ceva nu am mai pomenit. Am murit frumos, nu? E a patra sau a cincea oară de când dau asta. Se pare că mi-a murit moartea”, a spus artistul pentru DCNews, precizând că este sănătos și că are mai multe proiecte la care lucrează.

VEZI ȘI: „Benone Sinulescu a murit", FAKE NEWS: Așa ceva nu am mai pomenit

VEZI ȘI: „Jean de la Craiova a murit" - FAKE NEWS. A fost anunțată Poliția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel