A MURIT Dianne Durham. Nadia Comăneci, sfâșiată de durere. A făcut ANUNȚUL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Nadia Comăneci a făcut anunțul morții gimnastei Dianne Durham. Care e legătura dintre cele două și cine a fost Dianne Durham.

Fosta gimnastă Nadia Comăneci este în doliu după ce și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața sa.

Dianne Durham, prima campioană afro-americană la gimnastică din istoria Statelor Unite ale Americii, a fost răpusă de o boală necruțătoare la vârsta de 52 de ani.

Nadia Comăneci și Dianne Durham erau prietene foarte bune, iar gimnasta română a făcut anunțul decesului, printr-un mesaj publicat pe Twitter. 

"Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!", a scris Nadia Comăneci.

Prințesa Diana și Camilla, întâlnire TENSIONATĂ. Detalii NEȘTIUTE: Cum a pus-o la PUNCT Lady Di pe amanta Prințului Charles

Cine a fost Dianne Durham și cum a ratat Jocurile Olimpice

Dianne Durham și-a dezvoltat tehnica la școala românilor Bela și Marta Karolyi, iar în anul 1982 reușea să devină campioană a Statelor Unite la toate aparatele.

În anul 1985, o accidentare gravă a obligat-o să pună capăt carierei. Accidentarea a fost cea care a determinat-o pe gimnastă să rateze Jocurile Olimpice de la Los Angeles.

Aceasta a continuat să activeze în lumea gimnasticii în calitate de arbitru, antrenor și speaker motivațional. Mai mult, de numele ei și al școlii pe care a înființat-o, se leagă multe dintre sportivele importante ale Americii.

"Dianne a murit în liniște, a fost dragostea vieții mele, s-a dăruit gimnasticii", a spus și soțul gimnastei, Tom Drahozal.

Discuții tensionate în CSM, despre desființarea SIIJ. Gabriela Scutea și Stelian Ion, SCHIMB de replici cu procurorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel