Urmărește emisiunea live
A murit Atilla Kelemen, lider UDMR Mureș
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
A murit Atilla Kelemen, lider UDMR Mureș  /  Sursă foto: Facebook RMDSZ, Maros megyei szervezet
A murit Atilla Kelemen, lider UDMR Mureș / Sursă foto: Facebook RMDSZ, Maros megyei szervezet
Fostul lider al UDMR Mureș, Atilla Kelemen, a murit la vârsta de 73 de ani.

Fostul lider al UDMR Mureş şi deputat în cinci legislaturi în Parlamentul României, Attila Béla Ladislau Kelemen, s-a stins din viaţă, a anunţat, sâmbătă, Asociaţia Chinologică Mureş, al cărei preşedinte de onoare era.

"Cu mare regret vă înştiinţez că azi ne-a părăsit domnul dr. Kelemen Atilla-Béla, preşedinte de onoare şi membru fondator al Asociaţiei Chinologice Mureş. Ne vei lipsi, Ata", anunţat preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt pe Facebook.

Attila Béla Ladislau Kelemen, în vârstă de 73 de ani, a avut cinci mandate de deputat în Parlamentul României, până în anul 2016. În perioada 1996-2004 a fost liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor. A fost preşedinte şi vicepreşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor. În 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană, a fost europarlamentar.

Attila Kelemen era arbitru internaţional în cadrul Federaţiei Chinologice Internaţionale. A fost vicepreşedinte în Colegiul Medicilor Veterinari din România, vicepreşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi membru în JokeyClub România, potrivit Agerpres.

Doliu în politică. A murit consilierul Popa ”Pistol”, unul dintre cei mai atipici politicieni

Unul dintre cei mai atipici politicieni din Alba, Pavel Popa, supranumit Pistol, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, potrivit alba24.ro. Timp de foarte mulți ani, a fost consilier local din partea cartierului Oarda în Consiliul Local Alba Iulia, Din această poziție a încercat permanent să îi ajute pe oamenii din comunitate sa.

Respectuos și insistent, a fost o prezență permanentă în jurul fostului primar Mircea Hava, pe care obișnuia să îl preseze cu câte o problemă a comunității  ”până se rezolva” (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel