A murit Alexandru Socol. Era unul dintre cei mai activi protestatari din Piața Victoriei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
A murit unul dintre cei mai activi oameni din Piața Victoriei la OUG 13.

A murit Alexandru Socol, membru al organizației ”Corupția Ucide”. Era unul dintre cei mai activi protestatari din Piața Victoriei alături de Angi Șerban și Florin Bădiță. 

Anunțul morții a fost făcut de fratele său fără a preciza detalii despre modul în care s-a stins Alexandru Socol. Mesajele de condoleanțe ale celor care l-au cunoscut curg pe paginile de Facebook.

Ai spus întotdeauna că ești un om și atât, dar ai fost mult mai mult, dragă Alex, și ne vei lipsi! Ai fost mereu discret și de ajutor. Tot timpul având grijă de alții și prea puțin de tine. Drum lin și mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, om bun”, este unul dintre mesajele scrise de Andi Cârlan după aflarea acestei vești extrem de triste.

”Mai stii, Alex, cand am mers sa facem un documentar despre romii din Babadag? Imi spuneai mereu ca o sa fie bine, aveai o bucata de kriptonita in piept, energie, optimismul care imi lipseste mie. O sa imi fie mereu dor de tine, dragul meu!”, a scris și Aly Elsiddig.

Alexandru Socol a fost unul dintre cei mai activi protestatari din Piața Victoriei în 2017. Amintim că la Congresul PSD din 2018, el, Angi Șerban și Florin Bădiță au fost săltați de jandarmi pentru ”tulburarea ordinii publice”.

Alexandru Socol avea doar 33 de ani.

2. -imagine fara descriere- (alexandru_socol_77652900.jpg)

VEZI ȘI: DE CE A MURIT ALEXANDRU SOCOL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel