A lovit un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit, apoi a aflat că e chiar SOCRUL ei. Ce a urmat întrece orice imaginație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O tânără de 29 de ani, distrasă de telefonul mobil în timp ce conducea, a intrat direct într-un bărbat de 61 de ani care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nu a oprit nicio clipă. 

Fatheha Begum Abedin, în vârstă de 29 de ani, distrasă de telefonul mobil, a intrat direct într-un bărbat de 61 de ani care traversa pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat în Leicester. Bărbatul a fost serios rănit. 

VEZI VIDEO AICI

În urma accidentului, parbrizul mașinii a fost spart. Tânăra a încercat să mintă în repetate rânduri, pentru a acoperi implicarea ei în accident. Însă totul a fost surprins de o cameră stradală și tânăra este acum închisă pentru 18 luni. 

Bărbatul pe care l-a accidentat este chiar socrul ei. El a suferit o fractură de pelvis. Conform The Sun, bărbatul și-a susținut nora în instanță, apărând lângă ea la proces, pentru a o susține. 

Val de minciuni pentru a acoperi accidentul

Fatheha Begum Abedin este asistent de farmacie. Ea nu a oprit la trecerea de pietoni, nu a oprit nici după ce și-a accidentat socrul. Mai mult, ea și-a reparat parbrizul mașinii înainte ca poliția să aibă vreo șansă să-l examineze, în încercarea de a-și acoperi infracțiunea. Ulterior, Poliția a constatat că tânăra și-a șters din telefon 32 de mesaje incriminatoare. În ciuda parbrizului spart, conform sursei citate, Abedin ar fi inventat tot felul de minciuni pentru a-și acoperi implicarea în accident, insistând că nu a fost conștientă de coliziune, adică a susținut că nu a observat momentul. Apoi, când totul a fost clar, tânăra a afirmat că a suferit o pierdere parțială a conștiinței în urma unei crize de astm sau, cu alte cuvinte, a vrut să spună că din memoria ei s-a șters fix momentul accidentului. A mai spus că parbrizul spart a fost în urma unui jaf al unor hoți care l-au spart ca să-i fure telefonul. 

În cele din urmă, Abedin a pledat vinovată pentru conducere periculoasă, provocând vătămări grave, și pentru obstrucționarea cursului justiției. Familia ei nu a fost conștientă de la început de ceea ce a făcut tânăra, însă au aflat pe măsura anchetei poliției. După 11 zile de la accident, a fost arestată și interogată Fatheha Begum Abedin. 

Un tânăr nevinovat a fost reținut

Judecătorul Robert Brown i-a spus tinerei: ”Tu îți conduceai mașina la primele ore ale serii după ce ai fost să iei un pachet. Din pură coincidență, socrul tău a trecut prin fața mașinii tale. Tu nu ai oprit, tu nu i-ai oferit niciun ajutor. Alții care treceau au oprit să-l ajute. Tu ți-ai continuat drumul. Este clar pentru mine că nu doar că ai știut că ai fost implicată într-o coliziune în trafic, dar ai mai depus și eforturi considerabile să acoperi acest lucru. Un om nevinovat a fost arestat și reținut peste noapte de poliție, în baza faptului că au crezut că el a fost șoferul. Socrul tău a stat în spital 11 zile. Acum stă în fața curții și a scris o declarație în care și-a exprimat dragostea și afecțiunea pentru tine. El, în mod clar, te-a iertat pentru ce s-a întâmplat, dar tu ai făcut tot ce ți-a stat în putință să nu-ți asumi responsabilitatea pentru comportamentul tău până când ai fost fortață să recunoști totul.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel