A intrat cu 140 km/h în zidul morții
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Pentru un tânăr viața s-a terminat mult prea repede. A intrat în plin într-o construcție cunoscută printre localnici ca zidul morții.

Alex, un tânăr de doar 28 de ani și-a găsit sfârșitul aseară după ce a intrat cu bolidul pe care îl conducea, pe DN 17, în ceea ce localnicii îl numesc Zidul Morții. Acul vitezometrului s-a oprit la 140 de kilometri pe oră. Alex se întorcea de la o petrecere. Nu a putut evita construcția care i-a apărut brusc în față, pe mijlocul drumului.

După 45 de minute, pompierii au reușit să scoată trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Medicii nu mai putut face nimic pentru Alex care avea leziuni incompatibile cu viața. El se afla singur în mașină. Zidul Morții a făcut până acum mai multe victime.

Construcția apare brusc în fața șoferilor, pe raza localității Șcheia. Cu toate acestea, autoritățile nu au făcut nimic pentru a preîntâmpina pierderea de vieți omenești. Polițiștii iau în calcul ca bărbatul să fi consumat băuturi alcoolice sau droguri înainte de a se urca la volan, dar acest lucru va fi stabilit în urma necropsiei.  

Vezi și: Grav accident rutier. 5 persoane implicate. Scene înfiorătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel