Urmărește emisiunea live
A înțepat doi tineri, iar apoi a încercat să fugă din țară. Victimele sunt în spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay.com
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay.com
Un bărbat care a înțepat doi tineri, iar mai apoi a încercat să fugă din țară, a fost prins de polițiști în vamă. Victimele agresorului sunt internate în spital. 

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la un scandal izbucnit într-un bar din comuna Homocea, județul Vrancea. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a înțepat alți doi bărbați, iar mai apoi a fugit. Polițiștii l-au prins în vamă. 

”În urma verificărilor s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 35 ani, din localitate ar fi lovit cu un obiect înțepător alți doi bărbați, din aceeași localitate, în vârstă de 23 ani, respectiv 33 ani”, a anunțat IPJ Vrancea. 

Poliția nu a precizat cu ce fel de obiect au fost înțepate cele două persoane și nici dacă viața acestora le este pusă în pericol. Victimele au fost internate la Spitalul Județean Focșani.

Agresorul a fugit

Bărbatul de 35 de ani a fugit de la fața locului iar pentru identificarea lui a fost constituită o echipă de căutare formată din polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cei din cadrul Secției 4 Poliție  Rurală Adjud și ai Poliției Municipiului Adjud. 

”În urma verificărilor specifice, în baza informațiilor deținute, poliţiştii l-au dat în consemn și au identificat în cursul nopții prezumptivul agresor la frontieră, în timp ce încerca să părăsească țară”, a mai precizat IPJ Vrancea.

Polițiștii au deschis dosar penal 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe iar în urma probatoriului administrat și a concluziilor raportului medico-legal, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată.

În prezent , bărbatul de 35 de ani se află în custodia polițiștilor de investigații criminale vrânceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel