A început sezonul Peștilor. Previziuni tari pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Sezonul Peștilor începe duminică, 19 februarie, și se va termina pe 20 martie, odată cu Echinocțiul de primăvară!

La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia acestui semn astrologic predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar.

Pe 19 ianuarie, Soarele își va începe tranzitul prin semnul Peștilor. Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia rebelă a Vărsătorului la aceea de dizolvare a ultimului semn al zodiacului. . 

Până pe 20 martie, vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta imaginație și ne vom lăsa influențabili. Indiferent de domeniu. 

În semnul Peștilor va intra și Saturn pe 7 martie, deci ne așteaptă câteva săptămâni serioase. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Horoscop pentru fiecare zodie / ascendent în sezonul Pești

BERBEC

Nu prea te vei simți în largul tău. Simţi nevoia să hibernezi, să interacţionezi mai puţin cu cei din jur sau să te ascunzi. Este o perioadă bună pentru a reflecta asupra trecutului tău şi să tragi învăţăminte din fiecare experienţă trăită, bună sau rea. Abia după ce treci prin acest proces, te vei simţi cu adevărat liber. Da, Jupiter este în semnul tău, dar excesul de zel nu îți va aduce nimic bun. 

TAUR

Vei fi destul de sociabil şi chiar vei putea cunoaşte oameni noi şi interesanţi. Este ocazia perfectă pentru a renunţa la relaţiile toxice, mai ales cele de prietenie, sau care stagnează pentru a le înlocui cu ceva nou şi ai timp să consolidezi aceste noi relaţii chiar până la finalul acestui sezon. Orice tentativă de a-ți face planuri de viitor va fi însoțită de multă confuzie. 

GEMENI

Ochii șefilor sunt aţintiţi spre tine. Cu alte cuvinte: orice faci va deveni destul de vizibil! Poate fi ocazia ta să te pui în valoare şi să îţi dezvolţi cariera, să obţii un bonus sau o promovare, dar poate fi şi o perioadă în care se văd mai bine şi micile tale neajunsuri. Fii disciplinat şi fă-ţi bine treaba şi nu te feri să vii cu planuri sau idei îndrăzneţe pentru că ai undă verde pentru aplicarea lor în acest sezon zodiacal.

RAC

O perioadă de creştere, de expansiune. Te concentrezi pe a cunoaşte mai mulţi oameni, pe a aduna cunoştinţe noi şi vrei să te completezi ca om. Ţine minte conversaţiile pe care le vei avea în această perioadă, citeşte o carte bună sau călătoreşte şi bucură-te de experienţa trăită. Toate acestea te vor ajuta în moduri nebănuite. Nu uita că ai Jupiter în casa carierei! Dacă vei alege expansiunea, vei avea doar de câștigat!

LEU

Vei fi destul de vulnerabil și de fricos. Nu a spus nimeni că e ceva rău în asta. Această încărcătură emoţională puternic poate fi folosită pentru a te apropia mai mult de cei dragi. Viaţa de cuplu se poate aprinde mai mult şi te poţi bucura de momente de intimitate alături de partener. Dar atenţie! Dacă eşti în căutarea unei relaţii, mai poţi aştepta. Rişti să te îndrăgosteşti prea uşor de persoane care s-ar putea să nu merite investiţia ta emoţională.

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel