A început programul "Litoralul pentru toți": Iată unde poți merge în vacanță la mare cu doar 38 de lei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Ediția a 45-a a programului „Litoralul pentru toți” a început oficial, oferind turiștilor șansa de a se bucura de litoralul românesc la prețuri considerabil reduse.

Desfășurat pe tot parcursul lunii septembrie, acest program social, susținut de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), aduce reduceri de până la 70% la tarifele de cazare în stațiunile de la Marea Neagră, comparativ cu vârful sezonului estival. Astfel, cei care nu au avut ocazia să ajungă la mare în timpul verii au acum șansa să o facă la costuri mult mai accesibile.

Tarife avantajoase și hoteluri participante

În cadrul acestei ediții, tarifele pentru o noapte de cazare, fără masă, încep de la doar 38 de lei în Eforie Nord și de la 77 de lei în Mamaia, în funcție de clasificarea hotelului. Oferta este valabilă în hoteluri de 2, 3 și 4 stele, care s-au înscris în program din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

"Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social «Litoralul pentru toți», desfășurat între 01-30 septembrie 2024. Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, prețuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program", a anunțat FPTR pe pagina de Facebook.

Până în prezent, aproximativ 60 de hoteluri din toate stațiunile și-au confirmat participarea la această nouă ediție, iar reprezentanții FPTR estimează că numărul unităților de cazare va depăși 80 pe parcursul lunii, ceea ce ar însemna aproximativ 8.000 de locuri disponibile pe noapte pentru turiști.

Oportunitate unică pentru turiști

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârful sezonului, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc.

Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt foarte avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare”, a spus Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Stațiuni și oferte variate

Cele mai multe hoteluri înscrise în program se află în stațiunile Eforie Nord și Mamaia, urmate de Neptun și Saturn. Însă, turiștii pot găsi oferte și în Venus, Olimp, Costinești, Vama Veche și Mangalia, deși numărul de locuri este mai redus.

Lista completă a hotelurilor înscrise în program poate fi consultată aici.

Prețurile atractive încep de la 38 de lei pe noapte pentru o persoană, la un hotel de 2 stele din Eforie Nord, și de la 77 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele din Mamaia. În alte stațiuni, tarifele pornesc de la 60 de lei pe noapte. Pentru cei care doresc să se bucure de pachete all-inclusive, prețurile încep de la 210 lei pe noapte de persoană la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.

Ca în fiecare an, hotelurile participante la „Litoralul pentru toți” acceptă și plata cu vouchere de vacanță, facilitând astfel accesul unui număr cât mai mare de turiști la acest program.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel