A început asfaltarea drumului expres Craiova – Pitești / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
A început asfaltarea drumului expres Craiova – Pitești / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
A început asfaltarea drumului expres Craiova – Pitești / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Primul strat de asfalt a fost așternut pe unele porțiuni ale drumului expres DX12 Craiova – Pitești. Lucrările de pe tronsonul 2, de circa 40 de km unde operează asocierea românească de companii condusă de UMB, avansează în ritm susținut, transmite CNAIR. Acest tronson ocolește atât Slatina, cât și Balșul.

CNAIR susţine că s-a început turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Piteşti. Compania de Drumuri a făcut publice imagini video în care se observă ritmul de lucru la acest tronson de drum.

„Acțiuni de forță, mobilizare impresionantă a antreprenorului UMB pe șantierele tronsoanelor 2 și 3 ale Drumului Expres Craiova – Pitești. De ieri a început pe tronsonul 2, lot 1, așternerea stratului de bază de asfalt, proces ce continuă până se va acoperi tot traseul de aproximativ 40 kilometri ai tronsonului 2. A fost, de asemenea, turnată prima placă de suprabetonare la podul din cadrul nodului rutier de la Slatina. Peste 1400 de oameni și mai mult de 700 de utilaje au fost mobilizate pe șantier pe tronsoanele 2 și 3”, transmite CNAIR.

Potrivit companiei de drumuri, pe tronsonul 3 se lucrează cu 8 instalații de forat coloane la structuri. Din cei 31 de kilometri ai tronsonului 3 au fost decopertați peste 17 kilometri, precizează GDS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel