A furat o ambulanță, a gonit 160 de km cu poliția pe urme, după care a plonjat în Lacul Ontario / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
A furat o ambulanță, a gonit 160 de km cu poliția pe urme, după care a plonjat în Lacul Ontario  /  Sursă foto: Captură Twitter
A furat o ambulanță, a gonit 160 de km cu poliția pe urme, după care a plonjat în Lacul Ontario / Sursă foto: Captură Twitter
O femeie a furat o ambulanță, a gonit pe șosele peste 160 de kilometri, după care a plonjat în Golful Irondequoit.

O femeie care a furat o ambulanță duminică a plonjat  în Golful Irondequoit, potrivit Poliției. Accidentul a pus capăt unei urmăriri prin mai multe districte din New York, de la Utica la Rochester. După eveniment, femeia a fost scoasă din apă și luată în arest.

Poliția a spus că o femeie a furat ambulanța de la un spital din Utica, duminică dimineață. Kunkel, compania de ambulanță, a declarat pentru CNY Central că a fost furată dintr-un garaj deschis în timpul curățării și că nimeni altcineva nu se afla în interiorul vehiculului când femeia l-a furat.

Mai târziu, Poliția de stat din New York a văzut ambulanța pe străzi și s-a angajat într-o urmărire de 80 de kilometri, după care au pierdut-o. Urmărirea a fost reluată din nou lângă Rochester, la mai mult de 160 de kilometri de locul unde se presupune că a fost furată ambulanța. Poliția a făcut mai multe încercări nereușite de a opri vehiculul, precizează Insider.

Șoferița a ajuns în cele din urmă la un drum în apropierea Golfului Irondequoiy și a plonjat cu mașina în Newport Yacht Club. Videoclipul postat de Dan Schrack, reporter pentru WHAM-TV, a arătat momentul în care barca a lovit apa. Poliția a spus că femeia a fost scoasă din apă și cu o barcă privată, înainte de a primi asistență medicală și de a fi arestată, potrivit Syracuse.com.

Femeie din Galați, prinsă băută la volan, fără permis și cu doi copii în mașină

O femeie de 38 de ani a ajuns 'vedetă' pe Internet după o reprezentație în fața polițiștilor locali din Galați.  În noaptea de marți spre miercuri, femeia a fost oprită în trafic, cu greu, de către agenții care au observat-o conducând haotic.

Când a coborât din mașina în care se mai aflau și doi copii, femeia a întrebat 'Am făcut ceva atât de grav?'.

Un polițist i-a cerut permisul auto, dar ea a continuat să întrebe ce a făcut greșit. A doua cerere a polițiștului cu privire la permisul auto a venit cu un răspuns neașteptat. 'Nu am', a spus femeia, precizând de asemenea că 'mașina am furat-o.'

Când a fost întrebată dacă a consumat băuturi alcoolice, femeia a răspuns afirmativ și a menționat că a băut vin de țară (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel