A fost confirmată identitatea femeii găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Ploiești. Anchetatorii au primul cerc de suspecți
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
A fost realizată expertiza genetică, iar procurorii au identitatea femeii care a fost ucisă și aruncată lângă autostrada ce face legătura între București și Pitești. 

Expertiza genetică a ajutat procurorii să identifice femeia care a fost ucisă și aruncată lângă autostradă. Tânăra din București a fost dată dispărută de sora sa. Acum polițiștii și procurorii caută criminalul.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 38 de ani care a dispărut la începutul lunii martie de la domiciliul acesteia din sectorul 5 al capitalei. Cel mai probabil acolo, în sectorul 5, a fost și ucisă având în vedere că rămășițele umane au fost puse în saci inscripționați cu însemnele zonei. Pe de altă parte, în momentul în care a ieșit din casă, în ziua dispariției, femeia a vorbit cu sora acesteia. I-a spus că pleacă să se întâlnească cu cineva. Nu a menționat și numele persoanei. Victima nu s-a mai întors. Sora a declarat-o dispărută la poliție, iar mai apoi a făcut mai multe anunțuri pe rețelele de socializare. Se pare că victima avea probleme financiare și practica prostituția. Mai mult de atât, aceasta posta tot felul de imagini pe o rețea de socializare pentru adulți.

Așadar, anchetatorii au în acest moment un cerc de suspecți. Este vorba despre fostul iubit al femeii care în trecut a fost extrem de violent cu aceasta. De mai multe ori a făcut plângeri la poliție, având în acest sens mai multe procese în instanță și un ordin de restricție. Însă, ar putea fi vorba și despre anumiți clienți ai femeii. Anchetatorii merg pe aceste piste. Au fost preluate imagini surprinse pe camere de supraveghere, atât de pe autostradă, cât și de pe raza județelor Giurgiu și Teleorman. Într-o ultimă fază, au preluat și imaginile surprinse de camerele din capitală, conform România TV.

CITEȘTE ȘI:

O femeie, găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești

Cine ar fi femeia găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești. Psihologul criminalist Tudorel Butoi, scenarii despre motivul crimei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel