A murit Mădălina Ciocan, jurnalist România TV. Victor Ciutacu: Tare devreme ai plecat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Facebook - Eugen Chelemen
Facebook - Eugen Chelemen
Jurnalista Mădălina Ciocan, de la România TV, a decedat din cauza unei boli necruțătoare. 

Jurnalista Mădălina Ciocan, de la România TV a decedat. Colegii și colaboratorii săi din presă i-au adus un ultim omagiu. Aceasta era un om vesel și plin de viață. 

”Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan. Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pana, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt. Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

O personalitate deosebită

Eugen Chelemen, directorul editorial RomâniaTV, a rememorat persoana Mădălinei tot într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

„Drum lin, Mădălina! Romania TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!”, a scris Chelemen. 

Drum lin, Mădălina! Romania TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!

Posted by Chelemen Eugen on Tuesday, 4 May 2021

Și Monica Tatoiu și-a luat la revedere de la aceasta. 

„A plecat la ceruri Mădălina Ciocan. Era omul cu care râdeam cu poftă, chiar atunci când ne era greu la amândouă. Oamenii frumoși se duc. Îmi plăcea să creez haine pentru ea. Aici fericită în ultima creație”, a scris aceasta. 

A plecat la ceruri Madalina Ciocan.Era omul cu care radeam cu pofta chiar atunci cand ne era greu la amandoua.Oamenii frumosi se duc .Imi placea sa creez haine pentru ea.Aici fericita in ultima creatie.

Posted by Monica Tatoiu on Tuesday, 4 May 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel