Data actualizării:
Data publicării:

A apărut și al treilea denunțător al lui Florian Coldea. "Am depus întregistrări audio şi video"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Un al treilea denunțător al lui Florian Coldea a depus înregistrări audio și video la DNA.

Un al treilea denunțător a depus la DNA înregistrări audio și video despre generalul Florian Coldea, transmite Antena 3 CNN. 

VEZI ȘI: Al doilea denunțător al lui Florian Coldea, primele declarații: Știam că sunt oameni foarte influenți. Mi s-a zis "ciocul mic"

"Audio-Video...înregistrări între Ovidiu Toma, Mărunţis şi domnul Coldea. Pe domnul Dumbravă nu-l cunosc. Spălare de bani, grup infracțional...", a spus cel de-al treilea denunţător al lui Florian Coldea la DNA. 

Se întâmplă în contextul în care tot astăzi, Bogdan Neidoni, numit și „săgeata“ lui Florian Coldea, a fost audiat la DNA. El ar fi fost intermediarul dintre fostul șef SRI și primul afacerist care l-a denunțat, Cătălin Hideg. Audierea sa ar veni după ce Hideg ar fi spus procurorilor că celălalt inculpat din dosar - Dan Tocaci, i-ar fi spus că poate intermedia o discuție cu Florian Coldea și, de asemenea, cu Dumitru Dumbravă, dar pentru asta trebuie să meargă la Monaco și să se întâlnească cu Bogdan Neidoni.

Potrivit sursei citate, Neidoni a fost audiat astăzi ore în șir la DNA, dar la ieșire a evitat jurnaliștii, astfel că aceștia nu au putut să îi ia declarații.

Ce spune fratele lui Bogdan Neidoni

Totuși, fratele lui Bogdan Neidoni, Cristi Neidoni, a acordat un interviu despre audierea fratelui său.

"E o situație care-l privește pe el. În afara faptului că au fost colegi de facultate și că sunt prieteni de o viață, cum se spune, n-au absolut nimic împreună. Nu au afaceri împreună. Nu am avut absolut niciodată afaceri împreună", a declarat Cristi Neidoni.

"Într-o înregistrare care a ajuns și la Parchet spunea domnul Tocaci că ar vrea să meargă în Monaco, să ia legătura cu fratele dumneavoastră să îi facă legătura cu Coldea", l-a întrebat jurnalista Antena 3 CNN.

"Acum, dacă un alt vechi prieten de te roagă să-i dai numărul unui doctor sau ceva... Nu e vreun secret că fratele meu făcut școală împreună (Florian Coldea n.r.) că a fost ofițer ca și Florin, nu e un secret. Dacă cineva l-a rugat, domnule, dă-mi și mie numărul sau bagă-mă să mă primească, că am o problemă, că vreau să-l întreb ceva legat de o afacere de-a mea. Nu cred că e ceva", a mai spus Cristi Neidoni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel