A aflat că are cancer de sân după ce a vizitat o atracţie turistică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O turistă din Marea Britanie a aflat că are cancer de sân după ce a vizitat o atracţie turistică.

O femeie a descoperit că are cancer mamar după ce a observat o căldură neobişnuită în zona pieptului cu ajutorul unei camere cu termoviziune de la o atracţie turistică din capitala Scoţiei, relatează marţi Press Association, scrie Agerpres.

Bal Gill a vizitat în luna mai Camera Obscura & World of Illusions din Edinburgh împreună cu familia şi a realizat o fotografie cu imaginea termică relevată de camera cu termoviziune. Ulterior, ea a observat o pată roşie de căldură care radia din zona sânului stâng.

Lui Gill i s-a părut ciudată distribuirea inegală a căldurii în comparaţie cu alte persoane, aşa că a căutat informaţii pe internet de unde a aflat că astfel de camere cu termoviziune pot fi utilizate de oncologi pentru diagnosticarea cancerelor. Ea şi-a programat o vizită la medic.

Ce le-a transmis celor de la atracția turistică

Femeia în vârstă de 41 de ani din oraşul britanic Slough, situat în comitatul Berkshire, a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiu incipient şi urmează să fie supusă celei de a treia intervenţii chirurgicale pentru prevenirea răspândirii tumorii.

Ea a contactat atracţia turistică din Edinburgh şi a povestit cum vizita la 'Camera Obscura' i-a schimbat viaţa.

''Vreau să vă mulţumesc, fără camera aceea n-aş fi aflat. Ştiu că nu pentru asta e făcută camera, dar pentru mine a fost o vizită care mi-a schimbat viaţa'', a scris Bal Gill reprezentanţilor atracţiei turistice.

Reacția conducerii atracției turistice

Directorul general al atracţiei turistice, Andrew Johnson, a recunoscut că a fost mişcat de mesajul britanicei.

Nu am realizat că această cameră termică are potenţialul de a detecta simptome ce pot schimba viaţa astfel. Am fost mişcaţi când Bal ne-a contactat pentru a ne împărtăşi povestea, a spus Johnson.

Este uimitor că Bal a observat diferenţa în imagine şi, ceea ce a fost crucial, a acţionat cu rapiditate. Îi dorim numai bine şi sperăm să o întâlnim pe ea şi familia ei în viitor'', a adăugat directorul atracţiei turistice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel