7.000 de tineri liberali, candidați la alegerile locale din 9 iunie. Mara Mareș (TNL): Sunt antreprenori de succes, ingineri, doctori, profesori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Mara Mareș, președinta Tineretului Național Liberal, a făcut mai multe declarații, la evenimentul "Europa în fiecare localitate", organizat la București.

"Europa și Tineretul Național Liberal fac performanță în România. Pentru cei care nu știu: TNL a bătut un record după alegerile locale din 2020 și a trimis în administrația publică locală peste 1.100 de tineri - în funcții de consilieri județeni, locali, viceprimari sau primari. 

Pentru alegerile locale din acest an, ne-am propus ca 3.228 de tineri - adică minim o tânără, un tânăr pe fiecare unitate administrativ teritorială -  să fie aleși pe 9 iunie în funcții de președinți de CJ, primari, consilieri locali, consilieri județeni. Avem aproape 7.000 de tineri liberali în toată țara care candidează pentru aceste funcții. Există toate perspectivele pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Aceștia sunt la bază tineri antreprenori de succes, ingineri, doctori, profesori, au făcut performanță în domeniile lor de activitate și acum fac pasul sau își continuă drumul în politică.

Sunt foarte mândră de TNL și mulțumim domnului președinte Ciucă, domnului secretar general Bode, domnului prim-vicepreședinte Dan Motreanu și întregii conduceri PNL pentru tot sprijinul necondiționat în acest demers", a spus Mara Mareș, la evenimentul TNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel