666 cu aplicabilitate militară. Cum folosesc armatele demonii optici
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

În lumea televiziunii este interzisă folosirea a ceea se se numește, imagine subliminală. Aceasta are ca durată sub o treime pe secundă și este percepută inconștient. Potrivit coduluioreste.ro, asemenea celor care folosesc introducerea unei a 25-a imagini pe secundă, în filme sau pe internet, armata a dezvoltat și ea propriile tactici de a folosi atacuri subliminale.

Armata americană a fost acuzată că folosea mesaje subliminale în timpul emisiunilor de știri despre trupele din Irak, pentru a descuraja rezistența și a spori demoralizarea trupelor inamice. De asemenea, fundamentaliștii islamici apelează la imagini subliminale cu femei goale și texte din Coran. Iranienii în special fac uz de aceste mesaje care trec de cenzorul conștientului, pentru a le trezi adepților instictele de dominare.

”Armatele tehnologizate au experimentat deja demonii optici. Deși soldatul se bazează în câmpul de luptă pe cele cinci simțuri, el poate fi orbit cu unde laser, poate fi influențat în luarea deciziilor cu ajutorul undelor electromagnetice, etc. Prin crearea unui haos vizual și sonor, orice militar poate fi transformat într-o fantomă rătăcitoare lipsită de orice fel de reper. Sistemul optic Cobra emite pe trei lungimi de undă diferite, atacând ochii, dar și sitsemele vizuale artificiale,” scrie codulluioreste.ro.

Forțele militare care au în arsenal arme cu ultrasunete și care pot modifica percepțiile spațio-temporale ale inamicului își pot proiecta țintele direct în halucinație. Exerciții desfășurate în Colorado în care s-au utilizat tehnologii distale cu bazooka acustică, au avut efecte zguduitoare. ”Dupa 30 de secunde soldații s-au plâns de junghiuri cardiace, de presiuni insuportabile pe ficat, stări de vomă și amețeală, diaree, organe sexuale inflamate șamd. Astfel, dupa ce inamicului i-au fost captate datele neuronale (memoria, cunoștințele, comportamentele), cu ajutorul psihotronicii, acestea sunt introduse într-un computer gigant care va analiza și propune cele mai bune și eficiente metode de influențare sau atac,” explică codulluioreste.ro rezultatele unui asemenea experiment.

Privind astfel, omul va deveni asemeni unei rețete de mâncare din care mai scoți un ingredien sau mai adaugi un condiment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel