5 planete în semnul Gemenilor! Stellium aduce noi forțe și energii: "Să nu stăm locului, să nu ne plictisim!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu spune că astrele îi vor avantaja, în această perioadă, pe cei care îndrăznesc să facă o schimbare.

Prima jumătate a lunii iunie vorbește despre adaptare, schimbare și mișcare, potrivit astrosens.ro. Vom avea parte de unele evenimente care ne vor ajuta să ne pregătim cum trebuie de vacanță și examene.

Pe 3 iunie, Mercur, planeta minții și a vocii, intră în semnul în care se simte cel mai bine! Cel al Gemenilor! Vom fi mai dispuși să vorbim cu oamenii din jur. Curiozitatea va deveni aliatul nostru. Vom face numeroase conexiuni. Ce-i drept, acest tranzit ne poate aduce și un plus de superficialitate.

Pe 6 iunie, avem un eveniment astrologic deosebit! Este vorba de Luna Nouă din semnul Gemenilor! Pe lângă cei doi aștri principali, Soarele și Luna, se va mai afla și un trio redutabil Mercur-Venus-Jupiter. Adică cinci planete în semnul Gemenilor! Această configurație se numește stellium și aduce o concentrare de forțe și energii. Astrele îi vor avantaja pe cei care îndrăznesc să facă o schimbare, oricât de mică ar fi. Comunicarea va fi la mare artă. De asemenea, suntem încurajați să ne mișcăm, să nu stăm locului, să nu ne plictisim. O zi bună pentru optimism și intenții!

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va sta până pe 20 iulie. Marte reprezintă cu forța, acțiunea, energia. Taurul este semnul resurselor, al siguranței și al rigidității. Marte în Taur te obligă să îți găsești propriul ritm. Să nu grăbești niciun proiect. Chiar dacă vor apărea și frustrări. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Vezi previziunile pentru fiecare zodie aici: https://www.astrosens.ro/horoscop-prima-jumatate-a-lunii-iunie-2024-previziuni-astrale-pentru-fiecare-zodie_9597.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel