Cinci boli cauzate de cuptorul cu microunde
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Cuptorul cu  microunde este folosit frecvent de toată lumea. Puţini sunt conştienţi de pericolele la care se expun. 

Elimină antioxidanții. Cuptoarele cu microunde provoacă o pierdere semnificativă a antioxidanţilor, fapt care determină formarea plăcilor aterosclerotice. Acest lucru conduce la o creștere a colesterolului, existând riscul de a suferi un atac de cord.  

Probleme de dormit. Cuptorul cu microunde emite radiații ionice, acestea afectează direct creierul cauzând insomnie și alte probleme legate de somn.

Oboseală. Radiația emisă de cuptorul cu microunde afectează mitocondriile, care sunt responsabile pentru producerea de energie.

Contribuie la dezvoltarea cancerului. Radiaţiile emise de cuptorul cu microunde poate contribui la dezvoltarea cancerului. 

Deficit de nutriție al vitaminelor și mineralelor. Dacă folosim mult cuptorul cu microunde, vom mânca mâncăruri goale în vitamine și minerale, deoarece acestea sunt eliminate din cauza radiației, astfel veți fi hrăniți cu mese non-nutritive.

Nu trebuie să întrerupeți utilizarea cuptorului cu microunde, însă ar fi bine dacă încercați să îl utilizați cât mai puțin posibil și să nu deveniți atât de dependentă de utilizarea acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel