48 de copii internați în Argeș cu scaune diareice. 39 au sub doi ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nu mai puțin de 48 de copii care prezintă scaune diareice sunt internați la spitalele din județul Argeș, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului.

Dintre cei 48 de copii internaţi la unităţi medicale din Argeş, 39 sunt mai mici de doi ani. La Spitalul de Pediatrie Piteşti sunt internaţi 37 de copii, dintre care 30 mai mici de doi ani, iar la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti sunt patru copii, doi dintre ei cu vârsta sub doi ani. Alţi şapte copii mai mici de doi ani se află în secţia de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, citează Agerpres.

În ultimele 24 de ore, niciun copil cu această simptomatologie nu a fost transferat la unităţi medicale din Bucureşti. Noul prefect Cristian Soare a anunţat, pe 25 februarie, că instituţia pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş. "Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP şi a Spitalului de Pediatrie cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş, cât şi în Bucureşti, începând de mâine Instituţia Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situaţia copiilor internaţi la Spitalul de Pediatrie şi la celelalte spitale în Argeş", a spus prefectul judeţului Argeş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel