36 de ani închisoare pentru patru tineri ruși, aflați la studii în Marea Britanie, după ce au violat o colegă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
violatori_rusi_27406900
violatori_rusi_27406900

Patru adolescenți de bani gata din Rusia, aflați la studii în Marea Britanie,   fiind înscrişi la un colegiu privat exclusivist a cărui taxă de şcolarizare se ridică la suma de 30.000 de lire pe an, au fost condamnați, în total, la o pedeapsă de 36 de ani de închisoare, după ce au violat o colegă. Agresiunea asupra  colegei malayeziane a fost făcută  după ce, cu o zi înainte, s-au filmat cu iPhone-ul în timp ce se lăudau cu lucrurile pe care urmau să i le facă victimei.

Oleg Ivanov şi Gregory Andreev Melnikov, ambii de 23 de ani, Norayr Davtyan, 22 de ani şi Armen Simonyan de 19 ani au filmat cu un iPhone cum au violat-o pe colega lor malaeziană în vârstă de 18 ani, relatează The Daily Mail.

Davtyan, liderul găştii, care a spus în faţa curţii că fata era o "curvă", a fost condamnat la 10 ani de închisoare, Melnikov la nouă ani, iar Ivanov şi Simonyan la opt ani, potrivit dailymail.co.uk.

Cu toate că tinerii nu au plănuit violul, odată ce au început să o batjocorească pe fată, s-au încurajat unul pe celălalt. Pe filmarea de la iPhone, se vede cum cei patru îşi sărbătoresc triumful aproape în felul în care o fac fotbaliştii care celebrează un succes.

Tinerii se pare că şi-au "anesteziat" victima cu alcool şi somnifere. Ei nu şi-au recunoscut fapta, declarând că fata este o "maşină" şi o "curvă", singurul care a avut ceva compasiune pentru sudentă fiind Oleg Ivanov, acesta remarcând, în limba rusă, că fata plânge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel