3 ANI de la MOARTEA Stelei Popescu. Dan Puican, fostul soț, mărturie CUTREMURĂTOARE: A visat-o
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Pe 23 noiembrie s-au împlinit 3 ani de la moartea fulgerătoare a Stelei Popescu. Fostul ei soț a făcut dezvăluiri emoționante. 

Regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, a făcut dezvăluiri incredibile la parastasul de 3 ani al marii actrițe, pe care l-a organizat sâmbătă şi duminică la Biserica de pe Strada Batiştei din Bucureşti.

”I-am dat de pomană niște pachete și pentru că a fost dezlegare la pește în postul Crăciunului, i-am dat de pomană și pește. Stelei îi plăcea mult. Soția mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerețe. Am rămas în relații bune. Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă. Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu.

Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică”, a declarat Dan Puican pentru click.ro

Stela Popescu a fost găsită moartă în casă, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Tragedia s-a petrecut pe 23 noiembrie 2017, cu o lună înainte ca actrița să împlinească 82 de ani.

Iată interviul acordat de Stela Popescu pentru DCNews:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel