2Day Ambassador, din plenul Camerei Deputaților, va fi transmis live de DC NewsTV, DC News și Știri Diaspora
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Procesul lui Eichmann, din prima zi a „2Day Ambassador”, din plenul Camerei Deputaților, va fi realizat exclusiv de actori liceeni.

Într-o lume în continuă schimbare, educația și diplomația sunt cheile pentru a ne ghida spre un viitor mai luminos și mai sustenabil. Complexul Educațional Laude-Reut organizează cea de-a 15-a ediție a 2Day Ambassador - Conferința Internațională despre Diplomație și Afaceri Globale pentru liceeni.

În acest an, evenimentul va avea loc în perioada 12 - 13 martie 2024 și vă anunțăm că toate detaliile vor fi aduse printr-o transmisie live pe DC NewsTV, DC News și ȘtiriDiaspora.

Pe 12 martie 2024, începând cu ora 09:30, în Sala de plen a Camerei Deputaților, prima zi a Conferinței Internaționale Laude-Reut va debuta cu un proiect special de excepție - "Mock Trial of Human Rights". Acesta constă în simularea procesului lui Adolf Eichmann, ofițer n*zist responsabil cu implementarea „Soluției Finale”. Proiectul, inițiat de Complexul Educațional Laude-Reut, este bazat pe un scenariu original scris de celebrul dramaturg israelian Motti Lerner și regizat de reputata Carmen Lidia Vidu, cu sprijinul artistic al Operei Naționale București.

Nu ratați șansa de a fi parte dintr-un eveniment cu adevărat remarcabil. Alăturați-vă nouă pe DC NewsTV, DC News și Știri Diaspora, marți, de la ora 09:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel