Adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
stefan
stefan

Motivul divorțului dintre Andrea Marin și Ştefan Bănică jr. începe să iasă la suprafață. Din câte se pare, Bănică ar fi avut mai multe amante încă din 2008, la doi ani de la căsătoria cu Andreea Marin, scrie Click!.

Problemele din căsnicia foștilor soți Bănică dura de câțiva ani. Mai exact din primăvara anului 2008, atunci când Ştefan Bănică junior obişnuia să-şi dea întâlniri la ore precise cu mai multe domnişoare. Artistul nu ezita să le sune pe acestea în timpul şedinţelor de masaj, acolo unde mergea separat faţă de soţia sa.

 Bănică nu ezita să sune la tot felul de domnişoare, cărora li se adresa cu apelativul "păpuşă" sau "păpuşică", spunându-le, pe un ton ferm şi poruncitor, că rămâne stabilit ceea ce discutaseră, la locul stabilit, fără vreo întârziere.

Infidelitatea lui Bănică junior a fost dezvăluită de presa tabloidă în luna septembrie 2011, când Andreea Marin se afla la Moscova, iar   solistul a fost vizitat la garsoniera pe care o are în cartierul Dorobanţi de Lavinia Pârva, fosta solistă a trupei Spicey, cu care a stat aproximativ 3 ore. Andreea Marin, al nu a dorit atunci însă să creadă faptul că soţul ei ar putea avea o amantă.

Andreea  a plecat în Spania

Andreea Marin dă semne că este pregătită să lase definitiv în spate povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Ştefan. Astfel, ea a renunţat la numele "Bănică" pe pagina sa oficială de Facebook. Mai mult, se pare că ar fi plecat  la Madrid, unde negociază realizarea unor emisiuni TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel