Data publicării:

Gigi Becali ar putea fi exclus din PNL de Crin Antonescu

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
becali
becali

Din cauza declarațiilor făcute la adresa unor lideri liberali, Crin Antonescu ar intenționa să declanșeze excluderea lui Gigi Becali din PNL, scrie rtv.net. Liderul PNL consideră că Becali ar aduce prejudicii de imagine partidului.  La rândul său, Becali a negat informația.

Afirmațiile lui Becali la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu şi Andrei Chiliman pot fi un motiv pentru a declanșa excluderea finanțatorului Stelei, dar și  o cale de reconciliere a actualei conduceri a PNL cu tabăra celor doi înainte de Congresul preconizat să se desfăşoare la sfârşitul lunii februarie.

 Becali neagă informaţiile legate de o posibilă excludere. "Aveţi nişte informaţii false pentru că eu nu pot fi exclus de undeva de unde nu sunt", a declarat Gigi Becali la România TV.

 Deputatul liberal a afirmat că Antonescu l-ar fi încunoştinţat dacă este mai bine să plece din PNL. "Eu nu cred că este vorba de excludere pentru că, aşa cum îl ştiu pe domnul Antonescu, un bărbat de stat şi cu coloană vertebrală, e normal un telefon: 'Aşa cum ne-am înţeles, ai venit, ai candidat, noi am câştigat, tu ai câştigat, dă-ţi demisia formală, aşa cum a fost şi înţelegerea noastră, formală'.", a spus Becali.

 Acesta a precizat că înscrierea sa în PNL şi candidatura pe listele USL a fost rezultatul unei înţelegeri personale cu Crin Antonescu, iar ruperea înţelegerii se va face tot între ei. "Eu nu sunt membru marcant al PNL. Nici mpcar nu sunt un liberal convins că eu am şi ceva în plus, ceva creştin. Eu nu sunt liberal 100%, sunt liberal până la a face păcat", a spus Becali.

 Gigi Becali a afirmat, pe 15 ianuarie, că, dacă declaraţiile sale fac rău partidului, nu are nicio problemă să se retragă din rândurile liberalilor. Declaraţia lui Becali vine în contextul în care, luna trecută, spunea că ar putea candida la şefia PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel