Misteriosul Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, ar duce o viață dublă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gabor
gabor

Misterul legat de Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor din SUA, începe să se dezlege. Din câte se pare, acesta ar fi căsătorit, dar ar avea și un copil, potrivit unor surse citate de libertatea.ro.

Potrivit surselor citate, Mr. Pink se ascunde constant de camere de luat vederi și nu vine niciodată în România, deși are o relație de 15 luni cu Monica. La rândul ei, fosta doamnă Columbeanu nu vorbește prea mult despre iubitul ei, preferând să spună că lui nu-i place celebritatea și preferă să stea în umbră.

Mr. Pink a stat complet în umbră însă chiar și la petrecerea de lansare a băuturii sale energizante, unde au fost invitate numeroase celebrități, printre care și familia lui Michael Jackson. Acesta nu apare în nicio fotografie de la eveniment, iar motivul ar fi absența sa, alegând să o promoveze pe Monica în schimb, care s-a pozat alături de majoritatea vedetelor prezente.

 „Este fals că «Mr. Pink» ar fi fost prezent la acel eveniment, aşa cum susţine Monica, dar că ar fi fugit de bliţurile fotografilor. De fapt, nimeni nu l-a văzut, spre surprinderea multora, mai ales că era o oportunitate de a se afla în compania atâtor nume celebre. Misteriosul bărbat se fereşte să apară în public lângă Monica. Am auzit că ar avea familie şi copil. El lucrează în compania care realizează băutura, dar nu se află, nu ştiu din ce motive, într-un post de conducere. Oricum, vă asigur că nu o să-i afle nimeni din România adevărata identitate”, a declarat sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel