25 persoane s-au închis într-o casă de teamă că joi, 28 ianuarie 2021, este sfârșitul lumii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sfârșitul lumii, pe 21 ianuarie 2021
sfârșitul lumii, pe 21 ianuarie 2021
În așteptarea sfârșitului lumii, joi, 28 ianuarie, 25 de persoane au decis să stea închise într-o casă dintr-un oraș rural din nordul Columbiei, conduse de un pastor religios. Ei cred că acest 28 ianuarie va fi a doua sosire a lui Iisus Hristos.

Cele 25 de persoane provin din trei familii care locuiesc în orașul columbian Barranquilla și care în urmă cu două săptămâni au parcurs 50 de kilometri pentru a aștepta „judecata finală” în Isabel López, un oraș situat în departamentul Caraibe din Atlántico.

Pastorul Gabriel Alberto Ferrer Ruíz, care conduce grupul enoriașilor, până în decembrie anul trecut a lucrat ca profesor la Universidad del Atlántico, funcție din care a demisionat.

În scrisoarea sa de demisie, profesorul spune că a făcut-o irevocabil „printr-un ordin direct pe care mi l-a dat Domnul Atotputernic”.

Au lăsat totul



La fel ca pastorul Gabriel Ferrer și urmând instrucțiunile pe care le-a dat, ceilalți credincioși au renunțat la slujbele lor și și-au vândut toate bunurile pentru că „nu vor mai avea nevoie de acele bunuri materiale”.

Cu câteva zile în urmă, locuitorii din Isabel López au alertat autoritățile despre cele trei familii care au plasat, lângă casele lor, un indicator cu numărătoarea inversă a zilelor necesare pentru „a doua venire a lui Hristos”, scrie 20 min.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel