Facebook îşi schimbă din nou layout-ul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Facebook
Facebook

Facebook se pare că vrea să-i schimbe layout-ul. Mai concret, anunţă Inside Facebook, reţeaua testează în prezent un nou layout, care afișează postările într-o singură coloană, adică cea din partea stângă. Toate celelalte activităţi vor fi afişate pe coloana din dreapta.

Potrivit sursei citate, noua schimbare are ca scop atât navigarea mai uşoară, cât şi mulţumirea celor care s-au declarat enervati de cea de-a doua coloana si de trecerea mesajelor de pe o parte pe alta. Se pare ca design-ul nou este deja in teste pentru un numar restrans de utilizatori, scrie economica.net.

 Cu toate astea, noul design Facebook va pastra layout-ul cronologic al Timeline-ului. Toate mesajele publicate sunt afisate intr-o coloana mai larga, iar modulele precum Recent Activity, Friends, Places, dar si cele pentru aplicatii Open Graph sunt plasate intr-o coloana ceva mai ingusta, in partea dreapta. Diferenta in acest layout este ca modulele nu mai sunt de aceeasi dimensiune ca postarile, iar atunci cand nu exista module care sa fie ilustrate, coloana ramane goala in loc de a fi umpluta cu mesaje publicate anterior.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel