21 iunie, Solstiţiu de vară. Daniela Simulescu, noi previziuni astrologice. "Multe clipe de confuzie"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 18 iun, 19:40
WhatsApp
Facebook - Daniela Simulescu
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, vine cu noi previziuni astrologice despre solstiţiul de vară. 

"Luni, 21 iunie, în jurul orei 06.30 vom avea Solstițiul de Vară. Astrograma momentului este una care ne cere prudență, mai mult efort în a contracara dezinformarea, dar ne arată și nevoia de a ne baza doar pe propria persoană. Până la Echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie, țara noastră va trece prin multe clipe de confuzie", a transmis Daniela Simulescu.

Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, 19 iunie 2021, de la ora 10:00, pe DC NEWS şi DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

Horoscopul zilei de 18 iunie pe scurt:

Berbec

G Ad:

În prima parte a zilei vei reuși să fii mai conștiincios, însă spre seară vei da dovadă de multă procrastinare.

Taur

Venus se apropie de un trigon cu Neptun și vei începe încă de astăzi să simți o moleșeală, o lipsă de claritate, dar și o creativitate nesperată.

Gemeni

Tehnologia nu este cel mai bun aliat al tău astăzi. Din cauza unor mici defecțiuni, vei avea tot felul de întârzieri și blocaje.

Rac

Membrii familiei își expun prea ușor problemele față de tine. Poate că așteaptă ajutorul tău. Încearcă să nu le întinzi toată mâna.

Leu

Deși ai multe inițiative, care mai de care, nu vei fi capabil să te ții de niciuna dintre ele. Replicile primite de la colegi nu vor fi pe placul tău.

Fecioară

Deși vei face tot posibilul ca proiectele de la serviciu să meargă ca unse, tot vei avea unele neplăceri. Acceptarea lor îți va ușura munca.

Balanță

Vei fi prea ușor influențat de stările celor din jur, fie că vorbim de locul de muncă sau de propria familie. Evită să iei decizii majore.

Scorpion

De câte ori vei fi furios, trebuie să stai câteva minute care îți sunt nemulțumirile. Cu siguranță, furia ascunde unele frustrări hrănite de-a lungul timpului.

Săgetător

Tu te gândești doar la weekend, distrecție, ieșit în oraș sau shopping. Ba chiar îți vei permite să cheltuiești sume mai mari.

Capricorn

Gesturile tale de la serviciu vor fi mult mai vizibile. Acesta poate fi începutul unei perioade foarte favorabile pentru cariera ta.

Vărsător

Sunt două părți în tine: una ascultătoare și una rebelă. Și le vei folosi într-un mod dezechilibrat, fapt ce va duce la o oboseală mintală.

Pești

Cum Jupiter, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare, vei începe să vezi tot ce nu este corect în viața ta.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro