Data publicării:

2024. Semne bune anul are pentru Taur, Capricorn și Pești!

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Tranzitele astrologice ale lunii ianuarie vor dicta tendințele anului 2024 pentru unele zodii. Printre cei mai norocoși se numără Taurii, Capricornii și Peștii.

Peste câteva zile vom păși în 2024! În prima lună a anului vor fi câteva tranzite și aspecte astrologice care îi vor avantaja pe unii nativi.

Taurii fac schimbări în viața lor

Jupiter, Marele Benefic, își va opri retrogradarea în semnul tău pe 30 decembrie. Ceea ce înseamnă că până pe 26 mai 2024, cât timp durează vizita lui, vei avea parte de numeroase oportunități. Lui Jupiter îi plac expansiunea, prosperitatea, evoluția, studiul, progresul. Deci dacă te ocupi de acestea, cu siguranță vei întâlni succesul. Totul depinde de tine. Dacă vrei să faci o schimbare, să ieși din zona de confort, vor apărea oamenii și situațiile prielnice ție. Încearcă să renunți la victimizare și procrastinare, pe cât posibil. Atunci când Jupiter observă că te bazezi pe ceea ce ai, se arată generos. Însă, dacă observă că te concentrezi pe ceea ce nu ai, problema se poate adânci și mai mult. 

Capricorn: Boost de energie

Pe 4 ianuarie, Marte intră în semnul tău. Ceea ce înseamnă că începi anul 2024 în forță! Marte aduce energie, acțiune, determinare, impulsivitate și curaj. Primind o doză suplimentară de încredere, vei experimenta o creștere a nivelului de energie și încredere în tine. Vei fi pregătit să te confruntați cu provocări și să le câștigi. În plus, vei fi condus de o dorință puternică de a iniția proiecte noi și de a urmări activ obiectivele personale. 

Noi direcții pentru Pești

Din 30 decembrie, Jupiter(guvernatorul tău) nu mai este retrograd în casa a treia. Saturn este deja în mers direct în semnul tău și va rămâne așa până in iunie. Iar Marte, planeta curajului și a acțiunii, va intra în casa a unsprezecea pe 4 ianuarie. Venus va fi în casa a zecea, a carierei, în ianuarie. Ce înseamnă toate acestea? Că ai parte de toate datele, din punct de vedere astrologic, să faci primul pas într-o nouă direcție. Te poți înscrie la tot felul de cursuri, de ateliere și vei avea succes la examene. De asemenea, ești precum burețel, gata să absoarbă orice informație. 

Citește mai mult pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel