2023: Faceţi curat peste tot! În dulapuri, în beci, în relaţii şi în gânduri. Jupiter vine cu lecţii pentru Tauri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Tauri, sunteţi nişte norocoşi! Jupiter vine să vă creeze noi oportunităţi în 2023. Voi doar trebuie să fiţi pregătiţi de oaspeţi şi să-l primiţi cu casa curată şi luminoasă!

În 2023 taurii trebuie să înceapă să-şi facă curăţenie în viaţă, în casă, în familie, în relaţii şi, nu în ultimul rând, în interior, în sentimente, în gânduri şi trăiri. "Casa a 12-a are foarte multe valenţe, dar cea mai importantă pe care trebuie să o reţii este că trebuie să înveţi să pierzi lucruri ca să faci loc altor lucruri noi. Şi, din fericire, Jupiter în tranzit în casa a 12-a e bun. Adică... acea curăţenie, acele pierderi nu vor fi atât de apăsătoare, vei rămâne cu puţină încredere şi speranţă. Dar, dacă vrei ca în 2023 să o duci mai bine ca în 2022, până-n mai trebuie să faci curăţenie. În dulapuri, în beci, în grădină, în jurul tău, la serviciu, efectiv în toate cotloanele vieţii tale. Jupiter zice - Hai să-ţi dau nişte lecţii legate de trecut, legate de traume, legate de dependenţe, de obiceiuri proaste! În prima parte a anului chiar trebuie să faci curăţenie! E nevoie să te şi vindeci! Pentru că Jupiter are pretenţia să înveţi să mănânci mai sănătos, să dormi mai bine, să renunţi la relaţii toxice personale şi profesionale... efectiv te ajută să evadezi astfel încât să te pregăteşti.

De pe 16 mai până la finalul lui 2023 Jupiter, Marele Benefic, intră în semnul tău. Gândeşte-te aşa: cu cât ai făcut mai multă curăţenie în prima parte a anului, cu atât vei primi mai multe. Cu cât te ai făcut că n-ai văzut un colţişor sau ai mai lăsat puţin praf pe acolo, Jupiter nu are unde să se instaleze. Jupiter vrea să amplifice. Amplifică şi ce-i bun şi rău. Jupiter "zice": De-asta îmi arăţi că vrei? Asta îţi dau!

Vestea bună este că Jupiter va şi retrograda. Iar acest lucru se va întâmpla de pe 4 septembrie până pe 31 decembrie. Ne ajută să ne facem telemele serios şi să le şi rezolvăm. De exemplu, Jupiter vine şi îţi dă curajul să-ţi cumperi casa mult visată, să schimbi locul de muncă, să începi o şcoală, să pleci din ţară sau să te întorci în ţară. Jupiter îţi dă încrederea aia de care ai nevoie ca să faci ceva măreţ în viaţă. Dar atenţie! Dacă viaţa ta e putredă şi are lipsuri pe ici pe colo, Jupiter va veni şi va "putrezi" mai mult acele lucruri.

Dar lui Jupiter îi place şi voia bună şi veselia. Şi, da, îi place cheltuiala. Tu, de la începutul anului, îl ai pe Marte retrograd în Casa a II-a. se ştie că eşti foarte chibzuit. Dar acum trebuie să mai cheltuieşti ca să faci curăţenie. Jupiter îţi dă oportunitatea, dar ca să creezi oportunitatea şi să-ţi priască trebuie să dai şi tu ceva de la tine. pentru că Jupiter în Taur se simte bine când concretizează, când pune cărămidă peste cărămidă, când mai adaugi ceva... vrea abundenţă. E ca şi cum Jupiter îţi vine în vizită şi trebuie să-l primeşti într-o casă curată, aerisită, luminoasă şi întotdeauna Jupiter vrea şi o cameră de petrecere. Dacă vrei ca la anul să funcţionezi, trebuie ca viaţa ta să aibă şi o componentă din asta de a petrecere, de a ieşi la evenimente, de a te bucura de viaţă. Cu cât te bucuri mai mult, cu atât Jupiter se bucură şi el mai mult pentru tine!" spune astrologul Daniela Simulescu. 

Află ce-ţi rezervă astrele pentru anul 2023 aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel