Data publicării:

2023: Anul în care am rămas fără Matthew Perry, Tina Turner, Sinead O'Connor și Lisa Marie Presley

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Tina Turner - Foto Agerpres
Tina Turner - Foto Agerpres
Anul care se încheie a fost marcat de pierderea unor personalități remarcabile din diverse domenii, de la muzică și film până la politică și afaceri. 

Printre celebritățile și figurile notabile care ne-au părăsit în acest an se numără:

Gianluca Vialli - fost fotbalist italian, cunoscut pentru contribuția sa la cluburile Chelsea și Juventus. A decedat la vârsta de 58 de ani, fiind lăudat nu doar pentru abilitățile sale fotbalistice, ci și pentru personalitatea sa prietenoasă și plină de compasiune.

Lisa Marie Presley - singurul copil al lui Elvis Presley și una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea muzicii. A murit la vârsta de 54 de ani din cauza unui stop cardiac, lăsând în urmă o moștenire muzicală semnificativă.

Raquel Welch - iconă de la Hollywood, cu o carieră de peste 50 de ani și o apariție remarcabilă în filme precum "The Three Musketeers" și "Legally Blonde". A decedat la vârsta de 82 de ani după o scurtă boală, suferind, printre altele, și de Alzheimer.

Tina Turner - cunoscută drept Regina Rock'n'Roll-ului, cu o carismă scenică electrizantă și una dintre cele mai importante voci ale ultimelor decenii. După ce a trecut prin momente dificile în cariera sa, a devenit o stea solo și a oferit lumii hit-uri precum "Private Dancer" și "What's Love Got To Do With It". A decedat la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă o amprentă imensă în industria muzicală.

Silvio Berlusconi - controversatul fost prim-ministru al Italiei, cunoscut pentru petrecerile sale "bunga bunga" și pentru scandalurile legate de viața sa privată. A decedat la vârsta de 86 de ani în urma unei infecții pulmonare legate de leucemie cronică.

Sinead O'Connor - cântăreața irlandeză cunoscută pentru hit-ul "Nothing Compares 2 U". A fost la fel de cunoscută pentru opiniile sale deschise despre subiecte precum religia, războiul și feminismul. A decedat la vârsta de 56 de ani, fiind omagiată de colegi muzicieni și lideri politici pentru impactul ei în muzică și societate.

Matthew Perry - celebru pentru rolul lui Chandler Bing în sitcomul "Friends". A luptat cu dependența de alcool și droguri, vorbind deschis despre acest lucru în autobiografia sa. A decedat la vârsta de 54 de ani, lăsând în urmă o fundație în numele său pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu dependențele.

Henry Kissinger - fost secretar de stat al SUA, care a avut o influență majoră asupra politicii externe americane sub președinții Richard Nixon și Gerald Ford. A decedat la vârsta de 100 de ani la domiciliul său din Connecticut.

Lee Sun-kyun - actorul sud-coreean, cunoscut pentru rolul său în filmul premiat cu Oscar, "Parasite", care a făcut istorie drept primul film într-o limbă străină care a fost desemnat „Cel mai bun film” în 2020. A decedat într-un aparent suicid, la vârsta de 48 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel