1 Decembrie. Mesajul unei mame pentru copilul ei: Iartă-mă că nu putem mai bine
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Mădălina Turza
Foto Facebook / Mădălina Turza
Într-o societate în care ne facem rău singuri prin nepăsare, într-o societate în care a fi altfel pentru unii e de neimaginat, o fetiță, Clara,  diagnosticată cu Sindromul Down, alături de mama ei, înfruntă cu mult curaj toate piedicile care vin înspre ea.

De 1 Decembrie, mama Clarei, Mădălina Turza, care este și președintele Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD), a publicat pe Facebook următorul mesaj:

„Copilul meu iubit,
Probabil că nu vei citi gândurile astea niciodată, dar vreau să știi că te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Și mai vreau să știi că tu m-ai învățat lecția nerenuntarii.

Pentru tine mi-am depășit limite mai mari decât m-aș fi putut gândi vreodată. Și tot pentru tine vreau ca țara în care tu trăiești și care acum nu te merită să fie mai bună și mai primitoare. Și te rog să nu fii supărată pe noi toți românii, care au ridicat garduri în jurul tău, căci astea sunt vremurile în care tu ai venit pe lume. Nu suntem toți oameni răi și nepăsători, ci suntem rezultatul unei istorii grele și mai avem de învățat.

Mami îți promite că face și va face tot ce îi stă în putință și chiar mai mult pentru ca tu, iubita mea, să poți să te simți ACASĂ, în #ROMÂNIA.

Iartă-mă că nu putem mai repede și mai bine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel