Urmărește emisiunea live
1 Decembrie. Mesajul actriței Stela Popescu de la DC News, mai actual ca niciodată / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Stela Popescu
Stela Popescu
Stela Popescu, într-un video emoționant la DC News, a avut un ultim mesaj către români. 

A fost un mesaj scurt, dar plin de profunzime, care ar trebui ascultat de fiecare dintre noi pentru a ne face să nu mai fim dezbinați și să ne unim în numele binelui.

Marea actriță spunea că este o româncă adevărată și că iubește acest pământ. Nu a vrut niciodată să plece în altă parte.

"Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei", a zis Stela Popescu în redacția DC News.

Iată mesajul integral al îndrăgitei artiste pentru ziua de 1 Decembrie din 2017:

"Ne apropiem de o mare sărbătoare. Să nu râdeți de mine. Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei. Este păcat. Țara asta este minunată. Poporul acesta este plin de talent. Faceți-l mai fericit! Dacă dumneavoastră veți crede în bucuria noastră, și viața va fi mai frumoasă. La mulți ani, vouă, tuturor! Și haideți să ne unim în bine. Gânduri bune pentru viitor. La mulți ani!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel